Hvem er HOUSE4IT?

Hvis du har forventninger om en klassisk IT virksomhed, så gør vi alt for at overraske dig!

Vi er et lille team, som har en idé om at den bedste måde at få en god idé på er at få masser af gode idéer, overveje og vurdere dem – og vælge dén, der sikrer en innovativ, fremtidssikret løsning.

HOUSE4IT har været med i mange år. Vi ved, at vi kan levere 100% stabile og økonomisk forsvarlige løsninger. Vi samarbejder tæt – både med vores kunder og internt – og du vil opleve, at alle kender alle kunder. Derfor kan vi også supportere på kryds og tværs – og trække på hinandens spidskompetencer, som selvfølgelig er vidt forskellige.

I et samarbejde med os vil du møde:

“Du kan næsten ikke undgå at møde mig, hvis du vælger HOUSE4IT! Mit vigtigste redskab til at planlægge, udvikle og optimere House4it er at møde alle vores kunder. Hvis vi vil være innovative, levere høj kvalitet og serviceniveau, så er nøglen, at vide, hvad I efterspørger – og som ejer er det min opgave at matche den efterspørgsel. Får jeg chancen er jeg med som rådgiver og sparringspartner, når vi møder nye kunder, når vi knækker udfordringer. Mit telefonnummer er ingen hemmelighed! Du ringer bare!”
Henrik Thune
CEO
T: +45 21 68 48 24 | Mail: ht@house4it.com

 

”Min vigtigste opgave er at skabe basis for, at du anbefaler os til andre … og det gør du kun, hvis du er 100% tilfreds. Inviterer du mig ind i din IT verden, åbner jeg dørene til HOUSE4IT  og giver en uforpligtende vinkel på et potentielt samarbejde. Stort & omfattende? Isoleret & begrænset? Ikke afgørende! Jeg følger begge dele til dørs – og hverdagen er fyldt med konstruktiv dialog på alle niveauer. Jeg har en sund praktisk/teknisk tilgang til IT og taler et IT-sprog, der er til at forstå. Kan vi  sammen kan gøre IT enkelt?”
Jesper Jørgensen
Teamleder/Account Manager
T: +45 26 32 20 73  | Mail: jj@house4it.com

 

“Har du en IT-udfordring, så kast den i hænderne på mig! Jeg er lidt af en nørd, der elsker at knække komplekse problemstillinger – og så er jeg husets blæksprutte og  involveret i så mange kundeopgaver som muligt. Indsigten i det interne samarbejde giver ikke bare overblik, det spreder også kompetencer og godt humør. Jeg har været med siden 2004 – så er jeg også “den gamle” og har stadig min første mail: Der har været mange vilde opgaver undervejs … de tæller godt på erfaringskontoen”
Michael Binger
Systemkonsulent
T: +45 70 21 47 00 | Mail: mb@house4it.com

 

”Min hverdag er et bredt spektrum af forskellige, systemtekniske opgaver: Fra projektstart til implementering – over opfølgning & daglig support, der forbedrer din brugeroplevelse. Koblingen af min uddannelse som datafagtekniker og flere års erfaring som kørende konsulent har givet mig indsigt og forretningsforståelse – og jeg arbejder gerne on site, flexer ind i hverdagen, fanger praktisk viden og deler tips, tricks og godt humør. Det bedste ved mit job? At levere en løsning, hvor alle detaljer spiller, så du som kunde er tilfreds og glad.”
Martin Knude
Systemkonsulent
T: +45 70 21 47 00 | Mail: mkn@house4it.com

 

Jeppe er vores nye elev  – introduktion følger!

 

 

Jeppe Thomsen
Elev
T: +45 70 21 47 00 | Mail:

 

“Jeg er ikke en del af det faste team hos HOUSE4IT – men logger som ekstern regnskabsassistent ind i husets eget WinKompas hver tirsdag og tager mig af bogføring, ind- og udbetalinger. Hvis du har lidt tålmodighed, er du velkommen til at maile mig på min direkte mailadresse. Der kan gå op til en uge, inden jeg vender tilbage, så når det haster, så brug bogholderi@house4it.com, som tjekkes løbende. For mig er tirsdag HOUSE4IT-dag … og da tager jeg fat i stort og småt.”
Jette Aamand
Økonomi- og regnskabsassistent
T: +45 29 70 58 47 | Mail: jaa@house4it.com

 

Du kan også finde os på:
  

Vores partnere sikrer det stærke set-up …

For at sikre fleksibilitet og et stærkt fundament i hverdagen, har vi et godt, solidt samarbejde med en lang række af branchens bedste leverandører, som også er vores sparringspartnere på de opgaver, vi løser.

Mød vores partnere & leverandører her: