Hvem er House4it?

 

Hvis du har forventninger om en klassisk IT virksomhed, så gør vi alt for at overraske dig! 

 

Vi er et lille team, som tænker, at den bedste måde at få en god idé på er at få masser af gode idéer, overveje og vurdere dem - og vælge dén, der giver dig som kunde en innovativ, fremtidssikret løsning.

 

House4it har været med i mange år og vi ved, at vi kan levere 100% stabile og økonomisk forsvarlige løsninger. Vi samarbejder tæt - både med vores kunder og internt - og du vil opleve, at alle kender alle kunder. Derfor kan vi også supportere hinanden på kryds og tværs - og trække på hinandens spidskompetencer, som selvfølgelig er vidt forskellige og dækker mange forskellige grene inden for IT verdenen.

 

I et samarbejde med os vil du møde:

 

“Du kan næsten ikke undgå at møde mig, hvis du vælger House4it! Mit vigtigste redskab til at planlægge, udvikle og optimere House4it er nemlig at møde alle vores kunder. Hvis vi vil blive ved med at være innovative, levere høj kvalitet og serviceniveau, så er nøglen, at vide, hvad I efterspørger – og som ejer er det min opgave at matche den efterspørgsel. Får jeg chancen er jeg med som rådgiver og sparringspartner, når vi møder nye kunder, når vi knækker udfordringer – og mit telefonnummer er ingen hemmelighed … du ringer bare!”
Henrik Thune
Direktør og ejer
T: +45 21 68 48 24
”Efter mere end 30 år som selvstændig er House4it blevet min base – og her jonglerer jeg næsten uændret videre med dét, der er min IT passion – et mix mellem den regnskabstekniske, ERP-konsulent- og systemkonsulentrollen. Med afsæt i en bred virksomhedsforståelse er jeg klar som sparringspartner på forretningsplaner og IT-struktur og -løsninger… men også når det handler om netværksproblemer og IT-relateret praktik. Jeg trækker på husets spidskompetencer – de trækker på mine. Alt i alt et supergodt set-up – også for dig som kunde.”
Søren Højberg
Systemkonsulent
T: +45 70 21 47 00
“Har du en IT-udfordring, så kast den i hænderne på mig! Jeg er lidt af en nørd, der elsker at knække komplekse problemstillinger - og så er jeg husets tovholder, involveret i så mange kundeopgaver som overhovedet muligt. Indsigten i det interne samarbejde giver ikke bare overblik, det spreder også kompetencer og godt humør. Jeg har været med siden 2004 – så er jeg også “den gamle” - og har stadig min første mail: Der har været mange vilde opgaver undervejs … de tæller godt på erfaringskontoen”
Michael Binger
Systemkonsulent
T: +45 70 21 47 00
"Min computerfascination startede, da jeg blev teenager … og i dag har jeg 8 års professionel brancheerfaring. Min passion som datatekniker er at dykke ned i komplicerede IT udfordringer - og komme retur med en enkel, lettilgængelig løsning, der gør din brugerhverdag nemmere. Ikke så mange tekniske detaljer og forklaring … bare det virker optimalt og effektivt … uanset om udfordringen er stor eller lille. Du vil møde mig både eksternt on site og internt på telefonen og bag skærmene her hos House4it … og gi’r du mig en IT udfordring, så kan du regne med, at jeg først er glad, når du er glad."
Jesper Dobran
Systemkonsulent
T: +45 26 32 20 74
”Min indre IT nørd har ”boblet” i vidt forskellige jobs på begge sider af skrivebordet, siden jeg i 1997 blev uddannet datamatiker: Programmør, servertekniker, projektleder … og ansvarlig for hosting og outsourcing. Nu kobler jeg det hele sammen – og er den første, du møder på telefonen hos House4IT. Nogle udfordringer løser jeg selv, andre kaster jeg videre til kollegaer – og vigtigst, så holder jeg overblikket over muligheder og kalendere, så vi ikke lover mere, end vi kan holde. En god dag for mig? Enten en dag hvor jeg hjælper en masse kunder med små og store IT udfordringer – eller også en dag, hvor der er helt stille på telefonen … det betyder jo, at alt drifter perfekt!”
Henrik Sandholm
Systemkonsulent
T: +45 26 32 20 76
“Jeg er ikke en del af det faste team her hos House4it - men logger som ekstern regnskabsassistent ind i husets eget WinKompas hver tirsdag og tager mig af bogføring, ind- og udbetalinger. Hvis du har lidt tålmodighed, er du velkommen til at maile mig på min direkte mailadresse. Der kan gå op til en uge, inden jeg vender tilbage, så når det haster, så brug bogholderi@house4it.com, som tjekkes løbende. For mig er tirsdag House4it-dag … og da tager jeg fat i stort og småt.”
Jette Aamand
Økonomi- og regnskabsassistent
T: +45 29 70 58 47